"Μουσική και κάτι ακόμη"


Εγκαινιάζεται αύριο Τρίτη βράδυ στο  Γκρί Καφέ  μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας. Ο αγαπημένος φίλος Ηλίας Σακαλάκ με τη διπλή του ιδιότητα αυτή του μουσικού αλλά και αυτή του φωτογράφου εκθέτει σειρά φωτογραφιών με θέμα 'Μουσική και κάτι ακόμη". Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι της 31 Οκτωβρίου για αυτό ... σπεύσατε!

PAROS island: A Greek island through my Greek eyes
Για όσους δεν γνωρίζετε τον Ηλία Σακαλάκ, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πρόκειται για εξαίρετο μουσικό που υπηρετεί ως τσελίστας τη συμφωνική μουσική ως μέλος της Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής "ΚΑΜΕΡΑΤΑ". Τα τελευταία όμως χρόνια στον απαραίτητο εξοπλισμό για τις πρόβες της ορχήστρας, εκτός από το τσέλο και το δοξάρι, συγκαταλέγεται πλέον και η… κάμερα
Αυτή είναι όμως μια από τις πολλές πλευρές του Ηλία, καθώς έχει αναπτύξει συγγραφική και ερευνητική δραστηριότητα που περιλαμβάνει τις μελέτες του "Σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα των μουσικών" (Εκδόσεις Νάκας Β΄ έκδ. 2003, με τη χορηγία "Κυβέλη - Χορν") και "Μουσικές βιταμίνες - Στοιχεία μουσικής ψυχολογίας, μουσικής ιατρικής" (εκδόσεις Fagotto, 2004.
Wandering Gaze
Τέλος, και ίσως το πιο σημαντικό από όλα, ο Σακαλάκ είναι υπεύθυνος του προγράμματος της ομάδας δράσης  "ΜΟΥΣΙΚΟΙ για παιδιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου