«Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ» Θεατρικό δείπνο μυστηρίου


«Η Μαφία δεν κοιμάται ποτέ» είναι ο τίτλος του θεατρικού δείπνου μυστηρίου που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα φιλοξενηθεί στο ολοκαίνουργιο bar theater “El Convento del Arte”, στο Μεταξουργείο για λίγες παραστάσεις.
Πώς θα σας φαινόταν αν κατά τη διάρκεια του δείπνου σας εξιχνιάζατε ένα μυστήριο ανακρίνοντας τους ηθοποιούς μια θεατρικής παράστασης; 
Το θεατρικό δείπνο μυστηρίου είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι που υπόσχεται μια άκρως απολαυστική πρόταση ψυχαγωγίας κατά την οποία οι θεατές απολαμβάνουν το υπέροχο μενού του El Convento Del Arte ενώ παρακολουθούν μια θεατρική παράσταση ενός ...  μυστηρίου το οποίο καλούνται να εξιχνιάσουν!
Πως παίζεται;
Κατά τη διάρκεια του δείπνου, οι θεατές λαμβάνουν ενεργό ρόλο στην εξιχνίαση ενός μυστηρίου, ανακρίνοντας τους ηθοποιούς και αξιολογώντας τα ενοχοποιητικά στοιχεία που τους παρέχονται.

Η υπόθεση:
«Ο κορυφαίος μαφιόζος της Ελλάδας, Σταύρος ο ‘Βαρώνος’, οργανώνει μια άκρως μυστική συνάντηση μεταξύ των μεγαλύτερων μαφιόζων και νονών της νύχτας. Εσύ, ασφαλώς, δεν θα μπορούσες να λείψεις από αυτήν!
Στόχος της συνάντησης είναι να υπογράψετε μια συμφωνία τιμής με την οποία όλοι οι παράνομοι θα ενώνετε τις δυνάμεις σας ενάντια στη νομιμότητα, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία. Όμως, εκεί που όλα θα πηγαίνουν καλά, μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα συνοδεύεται από συνταρακτικές αποκαλύψεις, θα έρθει να ταράξει τα νερά. Μια δολοφονία θα γίνει μπροστά στα μάτια σου.
 ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ. Μπορείς;»
Το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και της διαδραστικότητας είναι έντονο, αφού οι ηθοποιοί έρχονται σε άμεση επαφή με τους θεατές και απαντούν αυθόρμητα σε όσα τους ρωτούν, προκαλώντας γέλιο και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Την παράσταση σκηνοθετεί ο Γιάννης Σαρακατσάνης, σε σενάριο της Φιλιώς Λαζανά.
Πρωταγωνιστούν οι: Βάσω Καβαλιεράτου, Αγγελική Καρυστινού, Φάνης Παυλόπουλος, Χρήστος Πίτσας, Γιάννης Σαρακατσάνης και Μιχάλης Φραγκιαδάκης. Την ενδυματολογική επιμέλεια έχει η Άρτεμις Σπηλιωτοπούλου και η χορογραφία είναι της Λιλής Σπανίδη.
Περισσότερες πληροφορίες για τις ημέρες, τις ώρες και το κόστος των δείπνων δίνονται στην ιστοσελίδα www.vrestondolofono.gr
Κείμενο-Επιμέλεια Παρουσίασης: Αναστασία Τσαγκάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου